Sakit Perut - ANGIN

Peknen no 2 ni, perut slalu sakit sbb gas dlm badan..kerap sedawa & kentut..kalau tk sedawa & kentut terasa mcm kena cucuk2 perut ni.. Persoalan sy,ape pnca angin ni n mcm mana nk atasi? #seriusnanya #pleasehelp #ingintahu

2 Các câu trả lời

sm gan sy sis, berangin je rsnye, tak sedawa , kentut😁bila sedawa rs lega je perut tu. tp sy blm cnfrm di klinik lagi cm br test upt di rumah je.

8mo trước

❤️❤️

Rasanya hormon sis..hormon wktu pregnnt mningkt..sy mcm sis jgk, selalu kentut 😂 kdg sendawa…nnti lama2 oky la tu

8mo trước

hrpnya ok² saja laa..huhu..