Pegi check kk

Pegi check up kk baru ni and nurse tu check jantung baby pakai alat dgr tu. Then dua kali dia je dia cari dia ckp tk jumpa bunyi jantung. Tpi dia kata sbb perut kita tebal. I dont know la nk react cmne. Pastu dia ckp inshallah tkde ape next time kita scan lagi. Then terus proceed dgn check up buku pink blablabla. Skg ni sy musykil and mcm risau. Mslah nya nak p scan dkt luae belun ada bajet. What should i do #pleasehelp #advicepls

1 Trả lời

doppler tu 23w ke atas bru dgr. ade org 26w above bru dgr. x payah nak risau pon. kalau nak dgr jugak, boleh dh pegi scan luar. duit bkm tu pakai sikit buat growth scan je.