8 days tak poop, fully DF

Passing gas, perut lembut, 4 hari duk meneran tapi tak keluar. Last sekali terpaksa guna trub tasneem, itu pun poop sikit² je.#firsttimemom #pleasehelp #advicepls

2 Các câu trả lời

normal sis. max baby yg fully bf xberak 14hari.

9mo trước

kesian duk tengok dia meneran, sampai merengek-rengek. tapi bila poop, najis tak keras atau berketul, elok je cair. dah macam² exercise buat. kali ni paling lama, sebelum ni 3 hari sekali, lepastu jadi 5 hari sekali, pastu kali ni 8 hari 😭 risau

normal