Mama choice the best!

Pakai dari awal first trimester. Alhamdulillah Kandungan dah masuk 8 bulan dan tak ada stretch mark dengan izinNya. Kena rajin sapu pagi dan malam. Kalau rasa mcm gatal je terus sapu lagi. InshaAllah worth the penny 😍

2 Các câu trả lời

Sy mengandung 4x xpernah ad strechmark...xde sapu ape2 pon..Pki losyen dan krim lg jd gtal dan tak selesa...mmg xd guna apa2..bila gatal cuma gosok2 je..perut besar juga...Alhamdulillah lps bsalin Xpernah ada pecah2.. Tp kalini tgh preggy ank kelima.xtahulaa mcmmana perut nnti....lain mcm laa rasa gatal perut ni mbesar.kdg2 tergaru laa jugak..heheh..Skg tgh tggu hari nk msok 38minggu dah.....

nak beli mana eah ?

2y trước

shopee