bloody show

pagi tdi ttiba ada darah kat seluar dalam dan lendir . adakah itu tanda nak bersalin ? lpastu try pakai panty liners nk cfmkan lagi tpi tkda darah lgi skrang . mcm mana ye ? #seriusnanya #pleasehelp #firstmom #firstbaby #39w3day

1 Trả lời

ya,memang tanda nak bersalin dah tu sis. kena alert kalau ada contraction atau pecah ketuban terus pergi hosp. tp kalau rasa was² boleh terus dtg hosp tanpa tunggu tanda lain. nanti nurse akan seluk utk cek bukaan