Mana satu bacaan hb?

Pagi tadi sy checkup kk, then nurse ckp hb saya cantik. cuma sy pelik kenapa dia ckp cantik sdgkn masa first bukak buku pink 12.7 harini nurse tulis 12.4. so sy fikir mmg cantik la kot sbb 12 ke atas. tp tadi sy belek2 buku baru perasan result test lab berbeza dengan apa yg nurse tulis. jadi mana yg betul bacaan hb sbenarnya ya? #ingintahu #firstmom

Mana satu bacaan hb?
4 Các câu trả lời

bukan patut 13.7 tuh ke?, mcm pelik pula. 😅 . nanti kalau ada appoinment lagi, awak try confirmkan balik. kot dia salah tulis ke.

2y trước

salah tulis tu tp hb atas 10 cantik

yang tulis hemoglobin tu sis... 13.7 tu.. wow cntik bacaan hb. hb sya low bru ni pdhal sblm ni elok je .. hmm...

2y trước

2x juga.. 😊 normal tu.. jgan diikutkan sngat . tk boleh makan nsi.. try makan roti . tkpon buah.. bg kenyang ya.. susu kalau bleh mnum buatlahh

sama La mcm HB cntik .. tiba2 brat badan xnaik

2y trước

ʜᴀᴀʜ ᴋᴀɴ... ᴘʀɴɢᴛ ʜʙ ᴄɴᴛɪᴋ xᴅᴀ ᴍᴀsᴀʟᴀʜ ᴛɪʙᴀ2 ᴅʀᴏʙ ʙᴇʀᴀᴛ ʙᴀᴅᴀɴ ᴘʟᴋ

Hb tu hemoglobin