air ketuban atau air kencing

Pagi mommies, saya tidur ttbe terjaga air dah banyak melimpah, sempat g bilik air, laju je mengalir, sy tak tahu sama ada tu air ketuban atau air kencing, bila baca2 risau jugak mcam air ketuban, tapi awal trimester pun pernah jadi macam nii, confius sesiapa pernah alami tak? #seriusnanya #firstbaby #firstmom #pleasehelp

1 Trả lời

kalau kencing .. ada bau hancing. kalau ketuban, dia putih dan takde bau.

2y trước

Hospital sis..nanti hospital check..p Klinik, dorg suh hospital gak..