Anak tidur lama

Pada waktu malam normal ke anak 3 bulan tido 5 jam baru mintak susu?

4 Các câu trả lời

normal. Sepatutnya nurse dkt kk akan bagitahu apa perkembangan yg sepatutnya dkt baby. Semakin meningkat usia dia, semakin lama tidur malam. Dan semakin kurang tidur siang. baby start 2 bln dia akan tidur mlm lebih lama dri dia newborn

Kalau anak sya jam 5ptg susu then tidur jam7. Lepas tu jam 11 bangun bagi susu lagi. Then jam 4atau 5 pgi baru bagi lagi.

kalau bby minum more than 3oz, its normal.

1y trước

normal je tu.

anak sye pn mcm tu.. normal kot