Opk Ni Positif Ke X?

Opk semalam dan harini

Opk Ni Positif Ke X?
20 Các câu trả lời

Sis boleh download apps "premom". Dia akan bagitahu kite hari yang mane paling subur. Senang jugak kita nak tahu. Caranye sis ambik gambar je setiap opk yang sis dah buat, letak dalam apps tu. Dia akan bagi tahu kita "low" / "high". Kalau high mmg sesuai bersama dgn suami. Insyaallah akan lekat baby dgn izin Allah.

5y trước

Ur welcome indira 😊💖

Negative.. Kalo positive test line (T) akn lebih pekat dr control line (C) atau T & C line sama pekat.. Mean u dlm peak ovulation.. Ovum dah ckup matang n dah ready.. Cube check sehari 2 lg 😊

Kalau ikutkan sebenarnya masih negatif, yg betul2 positif line sama terang atau line ke2 tu lg terang dr line 1st..tp blh BD dh, sbb sperm blh hdup paling lama 5 hari dlm rahim kita

5y trước

Aminnn, tq sis😊

Opk nie murah tk .. kat mne bole dpt kan yee .. maap tnye .. sbb sye bru nk try .. sebelom nie tk tau ape tu opk .. walaupon dh anak sorang🤭

5y trước

Opk murah jgk la..dlm shopee bnyk yg jenis ni

Sis boleh install apps premom, LH test boleh detect high or low. Saya pun tgh TTC, hope kte sama2 dapat pregnant tahun ni. Aaminn 😊

5y trước

InshaAllah Aamin ada rezeki kita berdua 😀

Hampir positif sis...ikutkan dh boleh BD awal...3hari berturut...cube celop ag smpai nmpk 2 2 garis merah sama...

5y trước

Insyaallah...Sye tahun ke 8 sis.. alhamdulillah rezeki Allah bg kat saye awal bulan 6 ni..skunk dh 9weeks...

Negative sis. .opk xsama dgn prgncy test. Opk kene dua dua line merah terang. Baru lahh positve

Kena cek hari2 sampai betol2 pekat. Tp kalo mcmnih dah boleh start bersama suami.

5y trước

Jgn lupa bca doa sis. Minta suami baca sebelum bersama. Insyallah

In sya allah +ve sis. Tahniah, semoga dipermudahkan ☺️

Tahniah nk jadi ibu.. Sye pon mula2 mcm nie..sekrng dh 7 bulan

5y trước

Ni opk sis..bkn prgncy test. Jadi kali line mcm ni negatve. ..kne dua dua merah terang