Nk tnya, positive ke negative opk ni? Ke tnggu lg shari dua utk subur? 🥺

Opk positive or negative?

Nk tnya, positive ke negative opk ni? Ke tnggu lg shari dua utk subur? 🥺
8 Các câu trả lời

hampir nak jumpe positive...tkpe bole try bsama da... sye dulu mcm ni gak... esok lusa jumpe da positive nye...so wktu mcm ni sye da start bersama ... alhamdulillah dgn izin Allah now sye da 32w and 4d

3y trước

Alhdmullillah sy msih mnunggu

Nmpk cm nk positif.. Tp kne bt lg esok.. Bia nmpk dua line trg..sy pon guna jgk cra nie.. Tp blm ade rzki lg..

org kata, klau nak baby girl, bersama 2-3 hari sebelum atau selepas hari subur.. 😁

positif sis jumpa doc untuk confirmkan

double line tu sis..tahniah..

celup smpai line 2 terang

Negatif. Celup lagi.

3y trước

Hbis positif tu waktu bila sis

negative