Cucuk depo perancang keluarga

Okey tak cucuk depo untuk ibu yg masih menyusu? Saya ada dengar org cakap cucuk depo boleh sebab kan kurang susu badan. 17/8 ni kena bg jawapan dh kt misi. Saya takut nk ambik depo takut susu kurang. Kalau boleh nak nyusu anak sampai 2 tahun paling2 pun 1tahun setengah. Sekarang makan pil perancang je. Stress la. Misi pun mcm paksa2 utk ambil perancang. Tatau nak bagi alasan apa lagi dah kat misi sebab semua tak jalan🤧😂

2 Các câu trả lời

sya susu banyak dari dlm pntng smpai dye 7 bln.lps tuh makin kurg .dh puasa lgy kurang..dn smkin kurg..smpai skg..nak kta sb cucuk depo..tpi sya cucuk dri ptng ok jah susu bnyk x dk mslh..sb dye menyusu sgt smpai la 7 bln mybe kot x tahu la plk sb tuh..

sy lepas cucuk perancang yg pertama masa baby 2 bulan terus la sampai skang da nak masuk 4 bulan xde susu terus. jd sy malas nak p cucuk depo lagi