nak tinggalkan kejap untk majlis kenduri sanding.

Okay ke , kalau sy tinggalkan kjp bagi org jga , untk mjls sanding sya , ank 3bulan , pikir nk bgi susu tepung jer , senng diorg bancuh , kalau susu beku , nk kena cairkn dlu dn sbgainya. Sy tgh pkir mcm mn nak , bgi susu nnti

1 Trả lời

Kalau baby susu badan, jgn bagi susu tepung. Sbb sayanggg susu bdn tu. Bnyk khasiat tu mommyy hihi Emm cadangan sye..minta ahli keluarga pegang kan anak..lagi best moment bila ada gmbr sanding bersama anak kann..? Sye rse lahh hehe Utk susu pula.. Sediakan cooler bag. Buatlah 6-10 botol ikut per feeding baby. Sediakan termos utk panaskan susu in case anak nk mnyusu.

5y trước

Lagi satu.. Xperlu guna susu beku. Awk boleh perah susu 1-2 hari sblm mjlis sanding, then letak kt chiller. Susu yg letak kt chiller tahan 3-5 hari