Period lambat

Ok ke kalau anak dh 11 bulan tapi belum dtng bulan lagi anak masih menyusu badan klu saya kerja anak susu fm#firstbaby #firstmom

2 Các câu trả lời

owh mcm tu ok terima kasih atas maklumat nya tak la risau sangat dh sekarang ni 😁 masa awal² dulu awal pagi memang pam susu sbb dlm 2 ke 3 jm lepastu terasa penuh start 6 bulan keatas dh tak pam susu sbb susu badan dh kurang 😅

Waktu kerja tu awak ada pam tak? Normal untuk tak datang bulan sehingga 2 tahun bagi ibu yang yng BF. Sekiranya selepas 2 tahun masih tidak datang bulan, perlu check dengan doktor ya.