hbis nyusu wajib keluar blik?

npe ehh bby sya hbis je nyusu keluar blik wlaupun dh bgi sendawa.. ada yng sma xmcm sya #First_Baby #firstmom

2 Các câu trả lời

Anak sis jeluak kan? Normal je tu. Usus baby masih lagi developing. Anak saya sampai umur 6 bulan. Dah consult dengan doktor. Kalau awak risau dan ragu boleh inform doktor semasa check up nanti

mungkin overfeeding. means baby dah kenyang tapi masih lagi disua susu. Atau jeluak. Blh tegakkan badan baby lama sikit lepas menyusu.