kenapa newborn taknak puting dari badan ea?? sebab 2/3 hari die isap tpi susu x kluar ..

now usia dia 12 hari dah ade susu kluar 😌 tpi die tolak knpe ye

2 Các câu trả lời

hi sis, sis cuba buat skin to skin contact. mcm lps baru bersalin tu. pakaikan baby pampes shj dan lekap d dada sis. dan cuba susukan baby time baby mengantuk. dan buat dlm bilik yg tidak bising dan suasana tenang. sy sdh cuba, berkesan untuk sy dan baby.

8mo trước

kena sabar sis. keep trying. lama2 nanti baby mahu.

klu dh penah bg botol, dia dh nipple confuse.