Anak suka tonyoh kepala

Normal tak anak 7bulan kebawah suka sangat tonyoh2 dahi dan muka kalau nak tidur.. kadang hatuk kepala dekat kepala kita, kita yang sakit dia tak pun… #firstbaby #ingintahu #pleasehelp #seriusnanya #tolongbagijawapan

2 Các câu trả lời

Hi, that's normal. Firstly, sign yang anak dah mengantuk dan nak tidur. Untuk soalan kedua tu, itu salah satu cara anak berkomunikasi dengan kita. Mungkin dia cuba untuk kiss pipi, cuba untuk lihat kita dengan lebih dekat atau nak tarik perhatian kita.

2y trước

Huhuhu🤣🤣

normal