belum rasa gerak

normal tak 18w belum rasa sgt baby gerak ? jd overthinking selalu sbb kandungan sebelum ni stillbirth, masih trauma risau 🥺 #SeriusTanya #ingintahu

4 Các câu trả lời

inshaAllah sis normal je ... saya pun tak rasa baby gerak lagi .. sama dengan sis 18weeks .. kalau anak 1st saya ennd .. early neonatal death .. meninggal 2 hari lepas lahir

2mo trước

salam takziah....

normal awak . ada yang 22 weeks baru rasa gerakan maybe awak akan rasa bubble bubble sikit dlm perut time skrg sbb tu one of tanda gerakan baby

2mo trước

tula kdg confuse bubble angin atau gerak baby. tq sis reply ☺️

Normal rasanya. Tapi kalau risau sangat. Boleh try scan kat swasta.

2mo trước

baik tq sis, kdg kalau risau saya try cek guna doppler alhamdulillah bru rasa lega 🥹

normal sis.

2mo trước

baik tq sis 🥰