Nak tanya siapa ada pengalaman yaa

Normal ker Perut Selalu Mcm menyucuk" sampai ke pinggang rasaa Ngeluh Pun ada dn sakit sikit mngandung 17minggu Anak kedua yng Anak sulung selama mngandung tak pulak mcm ni dan selalu kencing"Kawan krjaa Selalu Tegur kerap sangat pergi tandas takut blh menyebabkan keguguran Sbb selalu kencing" Bkn normal ker kencing" ni untuk terimester kedua siapa Ada pengalaman btul ker kawan satu krjaa tu cakap yer kencing" blh menyebabkan keguguran #pleasehelp #seriusnanya

2 Các câu trả lời

bby bila mkin mmbesar, mkin menekan pundi kencing tu yg kerap terkencing

2y trước

Iyaa sis 😊😊😊