Perut sejuk

Normal ke,ibu hamil perutnya sejuk

2 Các câu trả lời

Sepanjang pregnant 4x tak pernah pula saya rasa perut sejuk. Perut saya tak panas & tak sejuk. Biasa saja. Sejuk yg mcm mana sis maksudkan tu? Atau adakah ini definisi ayat “sejuk perut mak mengandungkan kau” 😅

12mo trước

Alhamdulillah sis yg penting baby okay. Kat kk nurse or doktor ada rasa ke perut sis tu & mmg rasa sejuk ke?

Sejuk macam mana tu?

12mo trước

terimakasih awak.dia kadang2 je awak.mungkin sbb saya terlampau lasak wt kje umah kot....hehe.tp saya bru balik dri kk kata dr baby ok,sehat.cm saya yg rasa pelik ja np mcmtu.maklum first time