Nak tanya ?

Normal ke trimester pertama byk keputihan .. tpi warna dia mcm kuning+hijau cmtu ..

3 Các câu trả lời

Keputihan yang normal ialah keputihan yang tak banyak, tak gatal, tak berbau, dan tak bertukar warna. Keputihan yang tak normal ialah keputihan yang banyak, gatal, berbau, bertukar warna. Sis punya kategori tak normal, so kena inform doktor nanti ya.

tak normal. sebab dh bertukar warna. kalau kk lambat boleh g klinik swasta utk check.

tak normal... g swab ye