Sy pregnant 5minggu 5hari

Normal ke tak rasa mcm mengandung.....takde alahan....sihat je...mknn semua boleh telan....risau sbb tgok org lain ad alahan... ##firstmom #firstbaby #ingintahu

39 Các câu trả lời

syukur alhamdulilah ada teman jgk sya,awk tau tk kita dlm klngn yg brtuah sbb tkda alahan,tpi sntiasa brhati2 ya,jaga pemakanan n sntiasa sihat🥰🥰sya doakn awk dan bby sntiasa selamat dan sihat smpai due nnti🥳🥳

2y trước

Kan?? Alhamdulillah Allah permudahkan kita dengan takde alahan teruk.. 🥹