Baby menolak ke bawah

Normal ke sy 36 weeks tpi baby menolak ke bawah. Rasa mcm ngilu pun yeeeee. Skrg kerap pulak tuu 🥺

5 Các câu trả lời

normal je puan , misi cakap itu persediaan baby buat untuk dilahirkan tapi kena pantau jika ada kontraksi sekali dan lendir bercampur darah atau pecah ketuban sila segera ke hospital ☺️

Sama.. Sedang hadapi.. Jd Ngilu kt kemaluan.. Sy terus cakap dengan baby nak keluar 37 w ke atas. Baru 36 w..

sy 36 minggu tapi dh bukak 2 cm.. skrg 36 minggu 3 hari tapi masih 2cm .. mcm mna ye

sama nk msuk 36w mula rsa.. skali skala ngilu sgt tp ok lps tu

2y trước

Sama sy 36w 3 hari. Tp mcm mana tahu bukaan dah 2 cm?

Kindly refer to doctor sis