SAKIT PINGGANG

Normal ke sakit pinggang terlampau sgt ,pastu pening2 mcm nak pitam 🥺 sy moms preggy 11weeks ,ada x yg mcm sy ..skrg mmg byk bedrest ,nk cuci baju & basuh pinggan pn minta suami yg buatkan #ingintahu

2 Các câu trả lời

sy pon tgh mengalami skunk mcm hb low pon ade rasa tp mse buat buku pink ok je check dkt klinik, bdn abis sakit2

2y trước

Oo yke sis ..hrp2 kita semua dilindungi Allah spnjg tempoh kehamilan smpai proses melahirkan ,Ameen2 yra 🤲🏻

early pregnancy mmg mcm tu.. trimester ke 2 it should be ok. mkn mknn berkhasiat ye mommy

2y trước

Takut jugak ,mcm2 duk pikir ,tq momy 😘🥰