sakit belakang kalau bangun pagi

Normal ke sakit belakang bangun pagi? Muscle2 belakang sakit. Sy 9week pregnant skg. Sy selalu tidur melentang sebab selesa. Sebelum pregnant sy tidak rasa sakit belakang bangun pagi.

2 Các câu trả lời

Sending hugs sebab samaaa kitaa . Saya dh 9w5d. YaAllah kalau baring pastu nak bangun tu rasa badan mcm baru lepas kena lenyek ya. Tulang belulang semua sendi2 pon sama naik sakit bisa2 . Kadang nak nangis tapi sebab pikir ada dik baby , tkpela ibunya kuat ????

normal je..nurse prnah pesan..klu boleh letak alas dkt blkg time tidur?