Alahan trimester 3

Normal ke rasa gatal kat perut dan ruam tu naik ke tangan lengan ? Trimester ke 3 baru kena selalunya ok je 😩 doc kata hormon ibu mngndung..

3 Các câu trả lời

saya da masuk 31w gatal2 merah berair naik.kat kaki dengan tangan pakai sgala ubat klinik.tak jalan last2 beli kat farmasi baru okay gatal2 nya 😌😌

sy pula bila masuk trimester 3 ni timbul ruam2 panas d badan,seluruh badan kecuali kaki n muka...gatal😬😬

normal, kalau kata gatal kt perut tahan tau, jgn garu , tak silap tuh tanda stretch mark.

2y trước

Tq sbb jwb 😢