Perut kecil

Normal ke perut kcil je da masuk 20w tpi still kecil.n still x rsa baby gerak .kdg perut rsa mcm berangin je kt dlm😆😆#seriusnanya #firstmom #firstbaby #ingintahu

6 Các câu trả lời

dlu saya mengandung anak first memang perut nmpak kecik je kandungan 6 bulan mcam 4 bulan klau tngok dri belakang mcam tk mengandung ipar pun heran... 😂 mngkin sbb sya tnggi kot, tpi skrng mengandung anak ke2 perut saya besar bru 5 bulan tpi besar perut mcam dah 7 bulan 😅 padahal satu je baby kat dalam nieh 😂, sya cepat penat walau pun tk bt kerja

normal je awak. saya dah 21w pun perut tak nampak. tapi baby ok je. baru lepas scan. berat semua normal. saya pun mcm awak mula2, risau baby kecik. tapi alhamdulillah semua ok.

normal. 😃 saya 19w tapi perut tak nampak sangat. dah check dgn doktor and doktor kata semuanya normal. maybe sebab saya badan jenis kecil. hehe

2y trước

hehehe. kalau berat badan makin naik, bersyukur sangat. sekarang ni berat belum naik sangat lagi. nurse KK dah risau tp takpe, kita wait and see saja. 🤭

Normal. Tak boleh nk expect terus besar mcm yg dh sarat tu. Nti awk pulak xlarat nk membawa bdn & perut. Slow2 ok

Ahahaha sama laa kita 🤣🤣🤣 mcm tu jgk rasa dia ahahaha maybe kulit kita tebal so tak nmpk babybump chiuu 🤭🤭

as long baby sihat xpe sis..sy dh 23w tp xnmpk sgt perut..