PERUT CRAMP LEPAS BANGUN

Normal ke perut cramp lepas duduk, sekarang 19 week 🥹 fuhh sakit woo tk tahu dia gerak ke apa time solat pun senak #pleasehelp

8 Các câu trả lời

Ada alami tp sekejap2 dan jarang2. Usually bila dari mencangkung pastu terus bangun secara tiba2 atau stretch badan. 17w

Normal. Ini terjadi disebabkan hormon elastin, hormon yang merelakskan sendi dsbnya. Amalkan postur sihat okey.

saya pon sama. 18w. time tido pon sy rasa cramp smpai susah nk tido. risau jugak kalau tk normal 😅

12mo trước

Saya pun malam tadi kena 🤣 maybe anak kita nk membesar kot yelah dah 5 bulan kan

betul sis....kdg perut rasa cramp sgt2.Bila saya baca dkt google dia ckp kontraksi palsu.#17weeks

Tak pasti dear. Tak pernah alami. Next check up cuba tanya nurse/dr. Semoga dipermudahkan

saya pon sama lagi2 ddk ,rasa senak bagai . klw tdur rasa cramp perut smpai ke kaki

Samaaaaa. Saya batuk/bersin pun boleh cramp juga

samalah saya pun. tapi sy week17