Panas melampau

Normal ke nk masuk trimester 3 ni badan rasa cpt panas berpeluh rimas. Kne on 24 hours aircon. Badan cpt betul rasa belengas . Kadang insecure dkt tmpt kerja#ingintahu

17 Các câu trả lời

sedang d fasa ini , kita tdo tngl bra ngan kain sarung jer .. rambut da ikat mcm org tengah pantang tp still panas membahang , sblm ni punya takut sejuk .. bila da masuk 32weeks ni , panas dia lain macam

sy pun tengah alami sekarang ni... kipas syiling n kipas kaki 24 jam buka tetap rasa panas.. time malam lagi la panas dia tu mcm kita dduk dkat pemanggang ayam tmbhan dgn susah tidur nya lg☺️☺️

Saya yg dah 26weeks pun rasa dia punya bahang skrg . Tkde aircond tapi ada kipas syiling dgn kipas kat bawah . Dua2 tala kat saya 😂 tak boleh tak kena sikit angin pun cepat berpeluh

Sama..panas sokmo. Bil naik sebab asyik on aircond je haha..29 week. Cuma kaki selalu kejang bila malam on aircond. Kena pakai stokin tebal baru okay.

samalah sis,dia punya peluh tu baju sampai lenjun lagi2 time nak buat kje rumah huisss mcm mandi ayaq hujan plk dia punya basah..

Sy pun, smpai bsah baju. Baju kelawar dh x selesa pkai, sluar pendek shj. Wktu hujan lebat pun sy panas, org lain sjuk.

tengah alaminya skrg 😂 bangun pagi lencun baju, klu on aircond pakai selimut nnti selsema pulak. bertabah jela

samalah sy sis ..huhu panas dia tu tak boleh bawa bincang😆padahal air con ada pun rasa panas jugak huhu

hahahahaha.saya pun..hari ni kan cuti, biasa subuh dh tutup aircond.ni, sy duk sambung pasang rasa panasss

Samalah sis. Saya kadang kadang pukul 1 pagi pun mandi air sejuk sbb badan panas sangat 😅