Antibodi lemah

Normal ke mommy, sy baru 13weeks.. kali ni 2 kali sy demam.. tak lah tinggi sgt suhu dlm 37.3 je..Kalau xlarat sgt baru saya telan panadol. Adakah normal ye, 2kli demam dlm tempoh 1 bulan😧

2 Các câu trả lời

normal sebab bila dah mengandung ni immunity badan jadi kurang. kena jaga pemakanan dan kebersihan. kalau boleh elak dari berjumpa/dekat dgn org selsema/demam/batuk