Migrain masa mengandung

Normal ke migrain masa pregnant? Bahaya ke x? Saya baru 10weeks, sakit kepala yg xboleh nak tahan.. Tambah kalau petang. Sakit bhgn kanan n kadang depan kepala.. Ada solusi x? Telan panadol pn mcm xjalan je ermm #pleasehelp #firstbaby

3 Các câu trả lời

normal je sis. sy pun migrain sblum mengandung lg tp dh pregy lg teruk. sblum ni sy mkn panadol tp sbb pregy sy letak cool fever je. pastu tdo. Alhamdulillah bgun ok . stiap kli pening lagi sy ulang bnda sama

hi mommy! same here. better mommy jumpa doc and try buat blood test. after refer doc katanya saya low blood low sugar, kena byk minum air at least 2 botol besar sehari. take care 🙃

2y trước

rasanya sbb tu jugak sbb mgu lepas pergi klinik gula rendah n drip air 2 botol.. okay noted akan banyak mnum air hrp berkurang lah 😢😭 tqqqq

HB Low tu. Sbb tu rasa pening2. Kena makan makanan utk tambah darah. Jgn minum coffee, nescafe atau teh