8 bulan muntah muntah

Normal ke mengandung 8 bulan dah tapi muntah muntah lepas makan?

4 Các câu trả lời

Sama. Sy preg anak ke dua. Masuk 3rd trimester. Ada time mual muntah n cirit birit. Tak sure sbb salah mkn or apa. Tp mmg jenis ada gerd. Mmg kena jaga makan portion kena sikit n kerap n kalau lambat makan je masuk angin.

Sy pun sama. Masuk 8 bulan ni muntah2. Kadang tu diaa muntah air jee. Seksa rasa

Saye pun kdg muntah..

10mo trước

Ingatkan masa trimester 1 je muntah muntah. Tp okaylah ni xdalah sampai lembek mcm trimester 1.

ada. cuma tak ramai.

10mo trước

sy 33w pun ni kdg ada hari mual/muntah juga. siap pakej cirit birit, sakit bwh bdn.