minggu ke 8

normal ke keluar darah macam darah haid

13 Các câu trả lời

Klu kluar mcm darah haid x normal baik g klinik cek. Tp klu spotting lain cite sbb kdg2 spotting ni tnda penempelan.. mse ank prtma dlu sy spotting semgu jg tp sy jmp doktor dahulu utk tnya kepastiaan.. apa2 pn segera jmp doktor ye..

dah keluar darah tu xnormal wak .ancaman keguguran tu.segera ke HSP yeee.. semoga sihat kedua duanye

kalau keluar darah tu better terus pergi check..kalau darah merah mcm period kadang xnormal...

possibility keguguran sgt tinggi pd awak.. tolong ke hospital segera..

Kandungan yang sihat takde keluar darah. Sila ke klinik sis..

tk normal sis.. sila ke klinik segera..

xnormal. scan dan tanya dr. tkut kgguran

Tak normal. Pergi klinik ASAP ya

x normal.. sis dh prgi hosp ke?

sis dah scan ke ya