11 week pregnant

Normal ke kandungan 11 week rasa senak2 perut , rasa nk muntah tapi tk muntah #firstmom

4 Các câu trả lời

Sya tahun lepas preg dari mula tu Smpai la seminggu lepas beranak bulan Januari 2024 ni baru berhenti yg namanya morning sickness..berat badan turun2 terus.. memang perut xselesa..rasa nak muntah,tpi bila nk keluarkan,xde pn yg keluar..rasa lapar dtng,bila MKN xmasuk..

normal mommy. kalau tu lebihkan air putih ya. atau makan asam sikit. jangan banyak nnt perut sakit.

Normal selagi xde tnda seperti spotting..kalau ada spotting blh dianggap xnormal