Saya Firstmom and pregnant second trimester

normal ke kalau kerap rasa nak terkencing and rasa tak selesa dan geli dibahagian kemaluan kita . maaf saya hanya bertanya . 😓 risau act .

2 Các câu trả lời

Kena selalu buat pelvic floor exercise klu tk lg berat perut nnt lg mudah ter kencing. Bersin/batuk pun boleh terkencing 😅 also cek jugak dgn doc takut2 kerap kencing awak tu sbnrnya uti. Klu bukan try kegel tu je

2y trước

thankyou dear share tips🤍

normal awak. semalam sy g scan perut so tanya dr dia kata normal kalau kita rasa selalu nak terkencing je

2y trước

ohh yeke . thankyou dear🥹🤍