Keputihan keluar macam air sikit2

Normal ke kalau keputihan keluar mcm air2 sikit.. Sebab sy pregnant 6 weeks tapi pergi scan tadi doc tak nampak pape and air kencing pun negetive... Masa scan 4 weeks nampak ade kantung dalam 0.4 cm... Ade ke yang macam saya? #ttc4years #2timesmiscarrige #seriusnanya #ingintahu #firstmom #firstbaby #pleasehelp

2 Các câu trả lời

keputihan tu biasa kluar msa awal kehamilan...tp klau dia berbau n gatal² bhya tkut infection kpd kndungan kne cek doktor.

1y trước

Ouh yeke terima kasih

UPDATE:alhamdulillah dah buka buku tadi cuma baby je kantung kecik... Sekarang tgh refer kat hospital selayang