Spotting first trimester

Normal ke kalau keluar darah macam coklat2 2 hari berturut? #spotting #Spotting1sttrimester

4 Các câu trả lời

hi awak. sy tgh alami bnda ni skg. sy rasa sebiji mcm sengugut & period tu. upt masih positive. sy tkthu sy misscarrige atau chemical pregnancy. sbb sy tk scan lg jd tak tahu kandungan usia brp mggu

11mo trước

sbb sy xde rsa sakit pon cuma drh ada kluar mcm tu.. bila check klinik dr ckp tu mybe tanda awal miscarriage... sbb rsanya maybe UPT akn still +ve untill totally miscarriage

better awak ke klinik tny, sbb lain org ,lain badan dia. ada yg normal, ada yg tak.

11mo trước

10.10.2023 miscarriage.. msa pergi klinik dr ckp maybe tanda awal miscarriage atau sbb keputihan teruk tp esoknya turun darah byk terus ke hospital .. Dr dkt hospital ckp totally miscarriage🥲

tak normal sis. pergi check ya. mudah-mudahan tak ada apa2

11mo trước

terima kasih byk2🥰🥰

dekat KK Dr ckp mmg xkn bg ubat utk kuatkan rahim