Sakit di punggung, 16w pregnant.

Normal ke kalau duduk dekat kerusi akan rasa sakit dekat punggung.. ke tu dikira sakit dekat area pelvic? Anyway saya skrg 16w pregnant.

4 Các câu trả lời

Normal sis sebab saya rasa mcm tu skrg (17w) . Dia sakit dekat tulang dekat tengah punggung tu 😂 bila saya tido, saya akan alas dgn towel atau apa2 kain yg lembut sbb tilam katil saya keras sikit 🤣 duduk pun skrg dekat sofa lembut je atau kalau x tahan sgt saya letak salonpas baru lega

kalau saya kerusi yg jenis takde sponge memang takboleh duduk lama, mmng akan sakit punggung. sebab tu time preggy saya memang akan memilih kerusi or sofa yang gebu² jer utk duduk. saya tak kisah apa org kata pun 😂🤣. sbb nnti yg menanggung sakitnya diri sndri

1mo trước

iya betul.. hahaha.. dia punya sakit tu lama betul bertahan ye 😂

sya pun mcm tu sis .duduk terlalu lama pun x blh berdiri terlalu lama pun x blh .sya skarg dah 18 wk .tpi stat bla dah masuk trim ke 2 perut dah makin besar jadi mcm tu

1mo trước

betul.. saya pun mcm tu

mmg mcmtu.. alaskan dengan bantal