Bleeding 21 Minggu

Normal ke kalau bleeding warna coklat macamtu masa 21 week. Risau pula. Takda jatuh cuma mungkin penat & stress sikit. Patut ke pergi klinik atau benda normal je ?

3 Các câu trả lời

wajib ke emergency... tkut ada masalah kat baby..last prgnancy sy pun ada bleading y bnyk...syukurla hanyalah pendarahan pangkal rahim..xwarded pun tp kena pegi... sbb lain org lain masalanya...semoga sis dan baby baik² saja

bleeding bahaya sis, boleh threatened miscarriage. Dr kk selalu pesan kalau bleeding sikit pon terus pergi hospital.

bleeding masa pregnant tak normal. kena bagitau nurse,nanti mereka akan rujuk Dr