Luka bersalin normal

Normal ke kalau bersalin normal dalam 20 hari ke atas darah dah habis keluar. Yg keluar lendir cair warna kuning sedikit sahaja. Saya tak tahu ia keluar sbb luka jahitan atau lendir cecair yg keluar dari faraj. Harap sesiapa dpt membantu. #ingintahu #firstbaby #pleasehelp #firstmom

2 Các câu trả lời

20 minggu ke 20 hari? Saya skrg dah lepas fasa nifas berdarah, sekarang lendir kuning yg melekit tu. Nomal, fasa nifas terakhir.

2y trước

sme..

better pergi KK, srh misi cek