Badan kerap berangin bila early 3rd trimester, normal ke tidak?

Normal ke kalau badan kerap berangin sampai pedih ulu hati bila dah masuk early 3rd trimester ni? Sebab sebelum niii tak pernah or jarang kena macamnii.. hm, padahal makan cukup and tak makan benda berangin pun.. anyone boleh share cara nak kurangkan bila sampai pedih ulu hatii???#seriustanya #pleasehelp #firstmom #firstbaby

1 Trả lời

mkn gaviscon. minum air kelapa boleh nak hilang kan pedih ulu hati. minum yakult pon boleh. sye amalkan mnum yakult sehari 2botol lps mkn. kalau teruk sgt mkn gaviscon.