Kaki bengkak teruk

Normal ke kaki bengkak, ni dah hari ketiga, kemarin & semalam lagi teruk bengkak tak surut2 😢 nak pijak, nak jalan, sakit 😭 kalau berlarutan, kena pergi hospital ke ? #26weeks #firstmom

Kaki bengkak teruk
4 Các câu trả lời

kaki saya pun kerap bengkak tapi tak sakit cumanya bila nmpk bengkak tu saya akan mintak suami urutkan time malam.. bangun pagi esok alhamdulillah surut.. 2 3 hari nnti dia bengkak balik pastu urut balik mcm tu jelah sy buat

ni edema. normal utk ibu preggy sbb water retention dlm bdn. cari dkt farmasi/shopee compression socks, pakai utk kurangkan rasa sakit. waktu tidur tinggikan bhgian kaki ni. masa checkup kk nti inform misi.

Just makesure xde urat2 biru timbul kat betis. nurse prnh ckp kat saya klu ada urat biru timbul tu takut tanda darah beku

kalau rasa sakit n x ok, pergi je check. risau kalau terlalu teruk tu. lagi2 kalau ada tekanan darah tinggi. lagi bahaya