Berat badan tidak naik

Normal ke ibu² yang mengandung berat tak naik..sy maintain je tapi kadang² turun..sy ad gdm..makan ubat & insulin..risau jgk nie..

4 Các câu trả lời

biasanya awl2 ni berat akan maintain bukan smua org akn terus2 naik berat badan sbb bnyk yg ada alahan teruk.. sy pn nak masuk 6bln baru nmpk berat naik skit2. Risau pla fkir nak cekup 7bln nt risau berat naik banyak sbb mkn susah sgt nak kontrol terutama nasi+lauk. manis2 sy cuba utk tahan dan kurangkan mkn sbb nt 7bln ni nak minum air gula yg kedua kalinya.. risau plk air gula kdua ni sangkut. haha

Sy buka buku berat 65kg.. Skrg 31w berat 62kg.. Gdm on diet.. Perkembangan bby semua ok jdi ok jela..

sy berat maintain je.. x turun x naik.. skali masuk 7 bulan berat naik mendadak.. naik 10kg🤣🤣🤣

1y trước

sama tapi saya naik 7kg . nasib la hari ii kena p klinik cek tekanan darah timbang berat🤣🤣 tapi tk kena minum air gula lagi setakat ni

Sy 6 bln maintain x naik2 skli msuk 7 bln naik 4 kg.. Mmg minum air gula nnti sangkut lhh😅