Lepas kencing sakit

Normal ke hamil 33 minggu lepas kencing sakit?kencing Kotor ke klau mcm tu

1 Trả lời

ye tanda2 kencing kotor . klo kncing sakit atau kncing kluar sikit2 tak lawas . itu mmg kotor . so bnykn minum air suam , barli or kelapa . tp bergantung ibu juga la bole minum ke tdk kelapa tu . so better p wasap nurse , klo kncing kotor ni bhya utk bby n kita . lebih2 tk ckup minggu tkut beranak awal klo kuman dah merebak . btter p klinik skg or wasap nurse yg jaga awak

10mo trước

so mcm mna dah ok ke puan