Perut kempis

Normal ke hamil 10weeks xnmpk lagi perut??kempis je,sy kurus je dlm 40kg.. risau la

4 Các câu trả lời

Normal sis . Sy dah masok 18w pon tak perasan sangat perut . Tapi badan sy besar je . Berat pon 70 .. yang penting baby sehat n checkup kk or klinik doc kate berat baby semua okeyh . Maknenye takde pape laa .. don’t worry k 🫶🏽

normal je tu..jgn rsau..sbb stiap bdan x sma..ada org snang nmpk..ada org dh nk brslin bru nmpk skit prut tu...jnji wktu scan tu doc ckp bby mmbesar dgn baik..dn brat bby ckup..

Normal sis, saya kandungan no 2 ni pun time 15w baru ada bump 🫶🏻 skang 16w5d dah rasa gerakkan baby cuit cuit perut kita

1mo trước

Sama sama 🕊

okey je . sya 20 week pun timbang msih 42kg . baby smua sihat je . hb pun okey je .