Cepat penat

Normal ke first trimester kita jadi cepat penat. Mcm tak logic jalan dekat mall baru 5minit tapi penat mcm dah pusing satu mall. Kita penat tapi takut org cakap kita mengada. Bosan duduk rumah lama2, tapi bila jalan penat pulak 😅

5 Các câu trả lời

betul sis.. sy pon mcm tuh.. sy suka ikut suami pegi beli2 barang dapur kat pekan .. kdg2 saje pusing2 .. duduk dalam kereta je tapi letih dia mcm dah buat kerja berat sgt .. mengantuk je.. balik je terus rasa nak rest .. ahahaha.. lain mcm ye tenaga bile mengandung nih .. jadi kurang bertenaga dari yg masa sebelum mengandung.. apa2 janji anak2 yg momies kandungkan sihat2 belaka

Saya pun sama rasa lesu je memanjang, time keje terpaksa gagahkan diri bila balik malam lepas isyak dah tido tapi bangun pagi still rasa penat 😭

normal. Sy 1st trimester mmg tido je. walaupun tak buat keje, tetap tido 😂 nanti lama2 rasa tu hilang

Saya macam tu, pastu pinggang rasa nak tercabut punya sakit 🤣

Yes sama. Tp sy nk keluar rumah pun malas .