Tiba2 stop morning sickness

Normal ke ek.. Saya start morning sickness week 7 ritu.. Ni tiba2 week 10 da ok... 2 minggu xlalu teruk nk makan.. Ni mcm ok da... Ok ke ek?

2 Các câu trả lời

ok je sis asalkan sepanjang tempoh ni x de tanda2 bleeding ke dan klu dah g scan n denyut jantung baby ok layan je sis. Mcm sy pun awal2 ke morning sicknes dah start 8w sampai sekarang 10w x de langsung morning sicknes.. rezeki sis, x de morning sicknes. sy dah rasa anak 1st n second morning sicknes teruk,syukur kali ni x teruk.

Sis maaf nak tnya, payudara sis rasa sakit lg tak? Saya pun alahan mcm start kurang