Drah nifas

Normal ke darah nifas tak sampai 60 hari ? Saya baru jeh habis pantang 44 hari, sebelum 44 hari darah dah takde .saya bersalin czer . #firstmom #ingintahu

2 Các câu trả lời

Normal je..ada org skjp je nifas..dlm 3mggu dh kering wlaupn czer / normal..sy czer 60hri nifas..kwn sy czer tp 3mggu je nifas

klu czer nifas x lama mcm normal sbb masa operation dktr dh sedut darah.

1y trước

Xjugak sis..sy czer..nifas smpai 60hari..kdg2 nifas ni brgantung pda bdan seseorg..xsma..ad jgk org braalin normal tp nifas skjp je dan ad yg nifas lama