Babybump masih kecil

Normal ke dah 14 minggu tapi babybump kecil je…kekadang macam masih kempis je perut…lagi2 bila bangun pagi…

13 Các câu trả lời

Saya sampai dah nak bersalin org xtau sy preggy, jmp kerani nak apply cuti bersalin 3bulan, nohh terkejut kerani tu tetau nak beranak je dah🤭

same lah sis...bangun2 pagi tak nampak pun perut nie,tapi kalau lepas makan nampak lah perut naik macam orang pregnant...

Hahaha sama la . Saya dh 4 bulan dh dear .. mcm xde apa je . Tpi bila dh mkn, nmpk nau bentuk.. bngn tido cam xde apa

normal , kebiasaan nampak baby bump masa 26 weeks ke atas . Kalau kurus lagi agak tak nampak baby bump

saya dah nak masuk 12w pun perut mcm buncit ja... time tido lagi laa.. kempis mcm takda apaa²😁

saya nak masok 12 week memng tak nampak ape, perut buncit memang dari sebelum mengandung😅

sama. sini 15w. xde bump lg.. hanya perut boyot mcm sblm ngadung je

samee, risau je prt kempis last2 srh dr scan ade nmpk baby kecik😆

sy dah 15week baru trsa mcm ada bump ank k3 dh

saya pun sama mcm awk jgk sis..