Kerap Kencing

Normal ke bila dah kencing, hujung2 ada lagi air kencing keluar? kenapa ye macam tu?

2 Các câu trả lời

bagi saya normal, sbb even before pregnant pun, saya amalkan lepas buang air, berdehem dlm 3 kali or beberapa kali utk pastikan saya dah habis buang air 😊 ni cuma niat utk make sure kita dlm keadaan betul2 bersih especially time nak solat.

maksudnya da kencing pastu kalau kita teran sikit ade kencing keluar lagi ke?

10mo trước

kencing kotor tu, atau tak lawas