36 weeks 4 days

Normal ke bila dah hujung-hujung trimester ni kaki akan sembab menggelembung macam belon? Takut pulak tgok.. ada cara untuk elakkan kaki sembab ke? #ingintahu

2 Các câu trả lời

lain org lain pengalaman nya. sya pun 36 weeks tpi x de kaki bengkak pun. tpi biasa nya org kata mmg normal kaki bengkak. ikut orgnya jgak ada yg bengkak ada yg x bengkak. kurangkn brdiri lma2 / bt krja brat ye sis

2y trước

ouh tapi saya ada tanya dgn nurse. dia kata ni tanda² sawan. risau juga sebenarnya.

saya selalu bagi bantal tinggi untuk letakkan kaki kat atas tu ..